top of page

Nice to treat you!

I take your skin to the next level

34BF375A-56D5-4581-BF23-21D896EB3639_1_105_c_edited_edited.jpg

Ik ben Debbie Rijnders-Berbée gediplomeerd Huidspecialist. 

Door de Corona lockdown, liep mijn pad iets anders dan gepland en zo ben ik mij gaan omscholen (van een PR en marketing achtergrond) naar huidspecialist. Door mijn voorliefde voor huidverbetering, massage en cosmetica, was dit een natuurlijk proces. In die periode ben ik een zoektocht begonnen naar de juiste opleidingen en producten die bij mijn concept paste. Zo is uiteindelijk Aestetik Skin Studio geboren: een studio met een holistische benadering met mooie producten en eerlijke voorlichting.

Ik probeer te kijken naar het totale plaatje. Een mooie huid is namelijk een gezonde huid en die krijg je door haar de juiste behandeling te geven, van buitenaf, maar ook zeker van binnenuit met de juiste voeding en ontspanning.


Ik ben van mening dat huidverbetering en ontspanning hand in hand moeten gaan en dat er genoeg manuele alternatieve technieken zijn om huidveroudering te vertragen en zeker in combinatie met het gebruik van hoogwaardige producten met de juiste ingrediënten.


Are you ready om je huid een huidverbeterende, relaxing en gezonde boost te geven dan ben je meer dan welkom bij Aestetik Skin Studio!

Lieve groet,

Debbie Rijnders-Berbée

bottom of page